Tommy - Dućan na dlanu!

Rosal krema za ruke za suhu kožu 75 ml

Rosal Krema Za Ruke Za Suhu Kožu 75 Ml

1,79 €/kom

Cijena za j.m.: 23,87 €/l
Rosal Maslina intenzivna je krema za ruke za vrlo suhu i osjetljivu kožu. Bogata je hranjivim sastojcima maslinovog ulja i karite maslaca koji vitaminima A i E te blagotvornim sastojcima njeguju, zadržavaju vlažnost, djeluju antioksidativno i protuupalno.

Opis proizvoda

ProizvođačNEVA d.o.o., Obrtnička 37, Rakitje 10437 Bestovje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuNanijeti malo kreme na ruke i lagano umasirati; ponoviti nanošenje onoliko često koliko je to potrebno.
BrandRosal

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.