Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Saponia Frutella šampon za kosu kopriva 1 L

Saponia Frutella Šampon Za Kosu Kopriva 1 L

3,38 €/kom

25,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,38 €/l(25,49 kn/l)

Osnovna njega kose uključuje odabir pravog šampona. Šampon Frutella Kopriva dizajniran je za često korištenje na svim vrstama kose. Korištenjem Frutelle cijela će obitelj osjetiti njezino blago djelovanje bez iritacije vlasišta, a kosa će ostati sjajna i upravljiva.


Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M. Gupca 2, Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandFrutella
Neto količina1.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn