Vindija Edamac sir 150 g

Vindija Edamac Sir 150 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,93 €/kg
Edamac, polutvrdi sir elastičnog tijesta i crvenkaste boje, dolazi iz nizozemske pokrajine Sjeverna Holandija. Njegova popularnost davnih je dana nadišla granice svoje postojbine te je danas poznat u cijelom svijetu. S obzirom na njegovu blagu aromu, Edamac se može stopiti s najraznovrsnijim jelima, a u laganom međuobroku izvrsno se slaže s voćem.

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C.
Upute za upotrebu/pripremuOtvoreni proizvod potrošiti u roku 2 - 3 dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.448/349
Masti (g)27,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)19,8
Ugljikohidrati (g)0,4
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)25,9
Sol (g)1,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.