Tommy - Dućan na dlanu!

Špin Istarski miješani sir 230 ml

Špin Istarski Miješani Sir 230 Ml

5,71 €/kom

Cijena za j.m.: 24,83 €/kg
Tvrdi punomasni sir od mješavine kravljeg i ovčjeg mlijeka. Istarski miješani sir Špin od kravljeg mlijeka uz dodatak do 30% ovčjeg mlijeka okusom je na pola puta između kravljeg i ovčjeg mlijeka. Skladni spoj ove dvije različite lepeze aroma idealan je za one koji ne vole previše intezivne ovčje sireve, a ipak vole sir nešto oštrijeg okusa od običnog kravljeg. U njemu se osjećaju blage note ovčjeg mlijeka, ali i putrasta aroma kravljeg mlijeka. Ugodne kiseline i slankasta mineralnost glavna su mu značajka. Nešto je prhkije strukture od kravljeg, ali ipak dovoljno elastičan i podatan za rezanje. U ustima je manje kremozan, ali je zato masniji na nepce.

Opis proizvoda

ProizvođačAgrolaguna d.d., M. Vlašića 34, 52440 Poreč, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +5 do +8 °C.
BrandŠpin

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.740/420
Masti (g)36
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)24
Sol (g)1,64

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.