Tommy - Dućan na dlanu!

Sir ovčji Didov Buco, 100 g

Sir Ovčji Didov Buco, 100 G

5,69 €/kom

Cijena za j.m.: 56,90 €/kg
Ovčje mlijeko je gusto i koncentrirano od kozjeg i kravljeg mlijeka, stoga se češće koristi u proizvodnji sira. Mliječni proizvodi poput ovčjeg sira su najpopularniji.

Opis proizvoda

ProizvođačSTANIĆ D.O.O., Slavonska avenija 22, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4°C do +8°C
BrandBuco

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.867/451
Masti (g)39,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)25,3
Ugljikohidrati (g)1,4
od kojih šećeri (g)1,4
Bjelančevine (g)22,8
Sol (g)1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.