Tommy - Dućan na dlanu!

Fructal Sirup višnja 1 L

Fructal Sirup Višnja 1 L

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 2,99 €/l

Fructal voćni sirupi imaju bogatu tradiciju u Fructalu jer počeci punjenja u boce sežu u daleke 50-te. Napravljeni na tradicionalan način - prema receptima naših baka. Stoga zadržavaju tipičan okus svježeg voća i nakon miješanja s vodom. Prikladni su i kao preljev za sladoled, puding i razne druge slastice.


Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandFructal
Neto količina1.000 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.349/322
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)79
od kojih šećeri (g)78,4
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.