Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Eva skuša s povrćem 115 g

Podravka Eva Skuša S Povrćem 115 G

1,98 €/kom

Cijena za j.m.: 17,22 €/kg
Kombinacija kvalitetne skuše i biranog povrća idealan je obrok za sve koji žele brzu pripremu, ali se ne žele odreći kvalitete i prirodnih sastojaka. Umjesto u moru, skuša pliva u koncentriranom okusu rajčice uz komadiće mrkve i paprike koji oplemenjuju njen okus, a najfiniji začini daju završni detalj za potpuni gastronomski užitak. Ručno vađene jadranske skuše, ukusna kombinacija povrća, brz i kvalitetan obrok.

Opis proizvoda

ProizvođačPARMA FISH d.o.o., Antuna Gustava Matoša 16, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla skuše: EU
BrandPodravka Eva
Neto količina115 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)554/132
Masti (g)5,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)4,2
od kojih šećeri (g)3,4
Bjelančevine (g)16
Sol (g)0,75

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.