Encian sok od aronije 1 L

Encian Sok Od Aronije 1 L

9,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,99 €/l
100% sok od aronije od koncentriranog soka.
Zbog oporog okusa plodovi aronije iscijeđeni u sok obično se miješaju s drugim, slađim voćem. Također, aronija se može koristiti u receptima koji joj umanjuju opori okus.

Opis proizvoda

ProizvođačEncian d.o.o., Gospodarska 16b, 10250 Donji Stupnik, Lučko, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 7 dana. Dnevno popiti 50-100 ml soka.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)250/59
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)14,7
od kojih šećeri (g)9,2
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.