Tommy - Dućan na dlanu!

Somat Excellence Duo Gel za strojno pranje posuđa Lemon, 800 ml
%

Somat Excellence Duo Gel Za Strojno Pranje Posuđa Lemon, 800 Ml

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,09 €/l

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 12,49 €/kom

Deterdžent u gelu za perilicu suđa.


Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarország Operations Kft., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10/B, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu pri temperaturi od +5 °C do +40 °C, zaštititi od smrzavanja.
Upute za upotrebu/pripremu1. Podignite poklopac i napunite komoru za doziranje odgovarajućim preporučenom dozom. 2. Zatvorite dozirnu komoru i odaberite željeni program.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.