Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka šunka narezak 150 g

Podravka Šunka Narezak 150 G

1,98 €/kom

Cijena za j.m.: 13,20 €/kg
Šunka narezak izrađuje se od najfinijih sastojaka, a karakterizira ga izuzetna sočnost. Nosi oznaku „light" jer sadrži 30% manje masti u odnosu na standardne proizvode na tržištu. Ima izuzetno nisku energetsku vrijednost od 104 kcal na 100 grama proizvoda. Stoga je pogodan za potrošače koji vode računa o svojoj prehrani, a ujedno žele (p)ostati pravi gurmani. Izuzetna sočnost, light proizvod (30% manje masti u odnosu na ostale).

Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuProizvod je namjenjen za narezivanje
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)625/150
Masti (g)10
od kojih zasićene masne kiseline (g)4
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)13
Sol (g)1,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.