Tommy - Dućan na dlanu!

Swirl tekućina za odstranjivanje kamenca 375 ml

Swirl Tekućina Za Odstranjivanje Kamenca 375 Ml

6,24 €/kom

Cijena za j.m.: 16,64 €/l
Tekućina za odstranjivanje kamenca

Opis proizvoda

ProizvođačMelitta GmbH & Co. KG, Marienstraße 88 32425 Minden, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuAparat napuniti s 1/2 litre hladne vode ili do naslage kamenca, dodati jednu podjelnu crtu sadržine boce na 1/2 litre vode. Uključiti aparat i propustiti cca 1/3 vode kao da se priprema kava, nakon toga propustiti ostatak vode i 2 puta isprati. Kod kuhala tekućinu samo zagrijati i ostaviti da djeluje do 30 min, nakon toga isprati.
BrandSwirl

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.