Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Eva tuna fileti u biljnom ulju 115 g

Podravka Eva Tuna Fileti U Biljnom Ulju 115 G

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 45,56 €/kg

Tuna fileti u biljnom ulju. Ručno birani fileti. Najkvalitetniji djelovi ribe. Vrhunski gurmanski obrok. Ocijeđena masa = 81 g.


Opis proizvoda

ProizvođačPARMA FISH d.o.o., Antuna Gustava Matoša 16, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandEva
Neto količina81 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.339/323
Masti (g)27
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,4
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)20
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.