Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena bijeli papar 34 g
%

Ubena Bijeli Papar 34 G

1,85 €/kom

Cijena za j.m.: 54,41 €/kg

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 2,15 €/kom

Bijeli papar ima nježniji okus od crnog papra i savršen je za lagana jela, poput krem juha i kremastih jela na bazi gljiva, u kojima bi crni papar stvorio neželjene kromatske nijanse. Riba i povrće (krumpir) te bijelo meso (piletina, teletina, puretina) također se obogaćuju izdašnim prstohvatom papra.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska. Zemlja podrijetla sirovine: Brazil.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuBijeli papar delikatnijeg okusa nego crni papar te je odličan za lagana jela, kao što su krem juhe i krem juhe od gljiva, u kojima bi crni papar stvorio neželjene promjene u boji jela. Riba i povrće (krumpir) kao i bijelo meso (piletina, puretina), i teletina također mogu biti obogaćeni dodatkom ovog papra.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.