Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena cimet mljeveni 25 g

Ubena Cimet Mljeveni 25 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 86,00 €/kg
Ovaj začin porijeklom iz Azije daje raspoznatljiv okus kuhanom voću, voćnom želeu, slasticama, kremama i umacima za deserte, pa čak i napitcima. Obogaćuje i jela na bazi curryja, istočne specijalitete, ragù, jela od patke i guske.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaMadagaskar
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDaje nepogrešivu aromu kuhanom voću, voćnim želeima, slatkišima, kremama, umacima za deserte pa čak i pićima i čajevima. Također, obogaćuje jela na bazi curryja, orijentalne specijalitete, ragu, jela od patke i guske.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.