Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena crni kim 26 g

Ubena Crni Kim 26 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 61,15 €/kg

Cijeli crni kim savršeno se slaže s jelima na bazi mahunarki, s mesnim juhama, mesnim jelima, pa i sa salatama. Crni kim pojačava okus bijelog i turskog kruha. Sitne sjemenke mogu se koristiti, ovisno o receptu, cijele ili usitnjene u mužaru.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaLitva
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSnažna aroma kima idelana je ne samo kao začin za kruh ili za aromatiziranje i ukrašavanje pekarskih proizvoda.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.