Ubena Curry Engleski 30 g

Ubena Curry Engleski 30 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 71,67 €/kg

Engleski Curry je mješavina začina srednje ljute arome te s blago slatkom notom. Koristi se uz jela na bazi riže, piletinu, janjetinu, povrće i umake.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente ro srl Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandUbena

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.583/377
Masti (g)13
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,9
Ugljikohidrati (g)46,1
od kojih šećeri (g)37,2
Bjelančevine (g)12,1
Sol (g)0,15

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.