Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena kopar usitnjeni 12 g

Ubena Kopar Usitnjeni 12 G

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 187,50 €/kg
Vrhovi suhog kopra imaju ugodnu aromu: njihov miris blago je slatkast, podsjeća na med, cvijeće, ali i koromač i anis. Ima svjež ton aromatična bilja, s prizvukom cvjetnih tonova, nijansom limunove korice i elemenata mentola.

Kopar u kuhinji pokazuje svoja mnogostruka svojstva: može se koristiti za fine biljne umake, ribu i bijelo meso ili kao zaključni dodatak ukiseljenom povrću, temeljcu od riba ili mladog povrća.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuMože se koristiti za delikatne umake sa začinskim biljem, ribu i bijelo meso ili kao završni dodatak jelima kao što su kiseli krastavci, riba ili svježe povrće.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.