Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena mažuran list usitnjeni sušeni 5 g

Ubena Mažuran List Usitnjeni Sušeni 5 G

1,46 €/kom

Cijena za j.m.: 292,00 €/kg
Sušeni mažuran odlično ide uz izdašna, ukusna i masna jela. Izvrsno ide uz pržene gljive, paštete, jela od mljevenog mesa, grašak, leću i rajčicu.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuIde savršeno uz bogata, ukusna i masna jela. Odlčno se slaže sa prženim gljivama, paštetama, jelima na bazi mljevenog mesa, graškom, lećom i rajčicom.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.