Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena origano list usitnjeni 5,5 g
%

Ubena Origano List Usitnjeni 5,5 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 289,09 €/kg

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 2,05 €/kom

Origano je jedna od onih začinskih biljaka koje čak i osušene imaju vrlo jak okus koji se dobro slaže s jakim začinima. Pogodan je za predjela, jela na bazi povrća, patlidžane, preljeve, mozzarellu, pogače, pizze, tjesteninu, ribu na roštilju.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPogodan je za predjela, jela na bazi povrća, patlidžane, začine, mazzarelli, pogače, pizze, tjesteninu, ribe na žaru.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.