Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena paprika dimljena mljevena 32 g

Ubena Paprika Dimljena Mljevena 32 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 62,19 €/kg

Dimljena paprika ima lagano ljutkast okus i voćnu aromu. Odlično se slaže s toplim i hladnim jelima. Pojačava okus gulaša, jela s roštilja, svježeg sira, kuhanog i prženog krumpira i pomfrita.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuDimljena paprika blage je ljutine i voćne arome. Odlično se kombinira s toplim i hladnim jelima. Obogaćuje okus jelima kao što su gulaš, jela sa žara, svježi sir, kuhani krumpir te prženi krumpirići.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.