Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena piment (jamajkanski papar) u zrnu 19 g
%

Ubena Piment (jamajkanski Papar) U Zrnu 19 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 83,68 €/kg

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 1,85 €/kom

Piment odlično ide s crvenim mesom (govedina, janjetina) te obogaćuje marinade i kisele krastavce, krastavce, te mnoge mješavine začina kao što su curry, ljuti jamajkanski jerk umak i ketchup.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaMeksiko
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPiment odlično ide s crvenim mesom te obogaćuje marinade i kisele krastavce, krastavce te mnoge mješavine začina kao što su curry, ljuti jamajkanski jerk ukam i ketchup.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.