Tommy - Dućan na dlanu!

Ubena ružičasti papar u zrnu 14 g

Ubena Ružičasti Papar U Zrnu 14 G

2,15 €/kom

Cijena za j.m.: 153,57 €/kg

Ružičasti papar jelima daje pomalo slatkastu i paprenu aromu, a koristi se i za dekoriranje.
Uglavnom se koristi u šarenim mješavinama papra i savršen je za začinjavanje povrća, salate od mahuna, mariniranog kozjeg sira i ribe, pa čak i deserta.


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaRumunjska. Zemlja podrijetla sirovine: Brazil.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuRužičasti papar jelima daje blagu aromu slatkog i paprenog, a također se koristi za dekoraciju. Najčešće se koristi u mješavinama više vrsta papra. Oličan za aromatizirenje zelenih grahorica, mariniranih kozjih sireva i riba, kao i za slastice.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.