Ubena ružmarin sušeni usitnjeni 18 g

Ubena Ružmarin Sušeni Usitnjeni 18 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 110,56 €/kg
Ružmarin ima jaku i trpku aromu, koja se još bolje oslobođa kad ga pomiješamo s uljem, maslacem, vrhnjem ili sirom. Savršen je za marinade za jela na roštilju, nadjeve za perad, preljeve i umake.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente Ro Srl., Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska.
Zemlja/mjesto podrijetlaMaroko
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuRužmarin ima pikantnu i intezivnu aromu, koja još bolje dolazi do izražaja kada se kombinira s uljem, maslacem, vrhnjem ili sirom. Također se savršeno uklapa u marinade za roštilj, nadjeve za perad, preljeve i umake.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.