Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Kečap Pizza 490 g

Zvijezda Kečap Pizza 490 G

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 4,27 €/kg

Zvijezda Ketchup Pizza je gotovi umak namijenjen različitim vrstama pizze, bilo da ga koristite pri pripremi same pizze ili kao preljev za gotovu pizzu. Upotrijebiti ga možete i kao prilog i umak uz tjestenine, tople sendviče i meso.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 20°C, a nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)298/70
Masti (g)0,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)14
od kojih šećeri (g)13
Bjelančevine (g)2,5
Sol (g)2

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.