Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Fortia smoothie šljiva jabuka smokva zob 330 g

Vindija Fortia Smoothie Šljiva Jabuka Smokva Zob 330 G

1,35 €/kom

10,17 kn/kom
Cijena za j.m.: 4,09 €/kg(30,82 kn/kg)

Ukusan i hranjiv Fortia smoothie sadrži super zdrave kombinacije jogurta, voća, povrća i žitarica. Ovaj gotovi smoothie prava je vitaminska bomba koja daje svu potrebnu energiju i osvježenje za vruće ljetne dane, a s obzirom na prirodne hranjive tvari, sadrži i nisku energetsku vrijednost, idealan je saveznik u vraćanju vitke linije i održavanja zdrave tjelesne težine. Osvježavajući i lagani Fortia Smoothie jogurt s apsolutnom dominacijom voća u ekološki prihvatljivom izdanju sadrži jogurt 'z bregov s 2,3 % mliječne masti te, ovisno o okusu, komadiće voća, povrća i žitarica.


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaObavezno čuvanje na hladnom od +4 °C do +8 °C.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)331/79
Masti (g)1,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,9
Ugljikohidrati (g)11,4
od kojih šećeri (g)10,6
Bjelančevine (g)3,2
Sol (g)0,07

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn