Vino bijelo Pošip Madirazza 0,75 L

Vino Bijelo Pošip Madirazza 0,75 L

13,69 €/kom

Cijena za j.m.: 18,25 €/l
Pošip je autohtona sorta sa otoka Korčule, tradicionalno ručno odnjegovana. Vino je svježe i aromatično, posjeduje profinjen miris bogat herbalnim aromama suhih trava. Okus je privlačan i zreo, vrlo lijepo ukomponiranih kiselina, sočan i bogat. Ovom plemenitom vinu punog i harmoničnog okusa posebnost daje tradicionalni dalmatinski štih, kojeg potpisuje glavni enolog vinarije Ante Madirazza.Vinogorje Korčula.

Opis proizvoda

ProizvođačMadirazza d.o.o., Potomje 23, 20244 Potomje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandPošip Madirazza
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.