Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vina Laguna Malvazija kvalitetno bijelo vino 3 L

Vina Laguna Malvazija Kvalitetno Bijelo Vino 3 L

11,94 €/kom

89,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 3,98 €/l(30,00 kn/l)
Malvazija kvalitetno bijelo vino regija: Istra, vinogorje Zapadna Istra. Ovo klasično vino sjedinjuje u svojoj svježini sve ono što volimo u Istri; umjerenu klimu, prirodne proizvode i jednostavno način života u suglasju s prirodom. Jedna čaša, uz jelo ili sama, vinut će vas u lakoću postojanja u Istri.

Opis proizvoda

ProizvođačAgrolaguna d.d., M. Vlašića 34, 52440 Poreč, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandVina Laguna
Neto količina3.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn