Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta Air Fit higijenski ulošci super +, 20 kom

Violeta Air Fit Higijenski Ulošci Super +, 20 Kom

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 0,12 €/kom

Violeta Air Fit higijenski ulošci pomoći će vam da bez straha i sa stavom zauzmete bilo koju pozu. Zahvaljujući Flexi Form tehnologiji, uložak se kreće sukladno vašem kretanju, a 500 upijajućih jastučića brine da pri tome ostanete suhe i zaštićene. S Air Fit ulošcima budi oni što jesi sve dane u mjesecu. Uz gratis intimo maramice u svakom pakiranju, novi Air Fit ulošci dolaze u „noise free“ pakiranju za odlaganje bez neugodnog šuškanja.


Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina20 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.