Violeta ulošci Cotton 10 kom

Violeta Ulošci Cotton 10 Kom

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 0,14 €/kom
Uz Violeta We care Cotton higijenske uloške više ne morate birati između mekoće i sigurnosti. Površinski sloj mekan poput pamuka štiti Vas od iritacija, dok vam apsorbirajuće mikro pore svojom snažnom moći upijanja omogućavaju bezbrižno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. U svakom We care pakiranju higijenskih uložaka nalaze se vlažne maramice za dodatnu njegu i svježinu. Dolaze u pakiranjima od 10 i 20 komada.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Obrež Zelinski 55, 10380 Sveti Ivan Zelina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina10 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.