Tommy - Dućan na dlanu!

Kala Prirodna izvorska negazirana voda 0,5 l

Kala Prirodna Izvorska Negazirana Voda 0,5 L

0,72 €/kom

Cijena za j.m.: 1,44 €/l

Kala – prirodna izvorska voda dolazi iz netaknute i čiste prirode Kalnika bogate šumama, zaštićene od svih vanjskih utjecaja i onečišćenja. Daje najbolje što je kalnička priroda stvorila: jedinstven okus osvježenja i zdravlja.
Iz svakodnevnih jelovnika sve više nestaju namirnice bogate kalcijem i magnezijem. Stoga je potrebnu količinu vrlo teško zadovoljiti uobičajenom prehranom. Upravo zato Svjetska zdravstvena organizacija sve više naglašava važnost i ulogu tih minerala upravo u vodama. Kala je bogata kalcijem i magnezijem, što joj daje okus svježine i zdravlja.
Prirodna izvorska voda Kala idealno je rješenje za osvježenje organizma tijekom cijelog dana.


Opis proizvoda

ProizvođačCedevita d.o.o., Planinska 15, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaPreporuča se hladno mjesto. Čuvati dalje od izvora topline i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.
BrandKala

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.