Mac Arthur's Whiskey 0,7

Mac Arthur's Whiskey 0,7

8,69 €/kom

Cijena za j.m.: 12,41 €/l

Mekani miješani viski srednje jačine, jednostavan, ali vrlo atraktivan. Viski je napravljen od pažljivo odabranog jedno sladnog viskija iz četiri regije Škotske, odležalog 3 godine u hrastovim bačvama. Nakon majstorskog miješanja, nastao je viski nježnog, glatkog, svježeg okusa. Viski je ime dobio u čast drevnog škotskog klana MacArthur, koji se s Robertom Bruceom borio za neovisnost Škotske.


Opis proizvoda

ProizvođačJ.Mac Arthur&Co Scotland
Zemlja/mjesto podrijetlaŠkotska
BrandMac Arthur's
Neto količina700 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.