Woolite deterdžent za rublje Color 1,8 L

Woolite Deterdžent Za Rublje Color 1,8 L

11,99 €/kom

Cijena za j.m.: 6,66 €/l
Želite da rublje iz vaše perilice uvijek izađe savršeno čisto i bez mrlja? Gel za pranje Woolite Mix Colors će vam ispuniti ovu želju. Njegova svježina, miris i čistoća će vas pratiti od izvlačenja rublja iz perilice do oblačenja vaših omiljenih odjevnih komada. Karakteristike: prodire duboko u vlakna, uklanjajući i najtvrdokornije mrlje;
održava boju vaše odjeće intenzivnom

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandWoolite
Neto količina1.800 mL
Izjava o alergenimaMože izazvati alergijsku reakciju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.