Tommy - Dućan na dlanu!

Nadalina Začin jelima piletina mješavina 40 g

Nadalina Začin Jelima Piletina Mješavina 40 G

0,93 €/kom

Cijena za j.m.: 23,25 €/kg

Dodatak jelima s povrćem i začinima za 8-10 obroka.


Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o. Put Majdana 43A, Solin
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice je dovoljan za pečenje 1 velikog ili 2 manja pileta. Deset minuta prije pečenja pile obilato natrljajte Nadalina miksom za pečenu piletinu iznutra i izvana. Prije pečenja premažite uljem. Pecite u pećnici na 200°C oko 60 minuta.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.