Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

AZ žarulja 60 W 230 V e 14 1 kom

AZ Žarulja 60 W 230 V E 14 1 Kom

0,86 €/kom

6,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,86 €/kom(6,49 kn/kom)
Namijenjena za upotrebu u ekstremnim temperaturnim uvjetima (ispod -20 ° C i iznad + 50 ° C). Nije namjenjena za upotrebu u kućanstvu. Životni vijek: 1000 sati

Opis proizvoda

BrandAZ
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn