Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Encian Žitna pločica od čokolade 60 g

Encian Žitna Pločica Od Čokolade 60 G

2,19 €/kom

16,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 36,50 €/kg(274,83 kn/kg)

Proteinske čokoladice predstavljaju brz i jednostavan obrok svakoj fizički aktivnoj osobi, ali i za ljubitelje zdravog načina života.


Opis proizvoda

ProizvođačTekmar Slovensko s.r.o.,Vinarska 26, 951 41 Lužianky, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25⁰C.
BrandEncian

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.573/376
Masti (g)15,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,3
Ugljikohidrati (g)37,8
od kojih šećeri (g)21,5
Bjelančevine (g)25
Sol (g)0,4

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn