Tommy - Dućan na dlanu!

Zvečevo Mikado mliječna čokolada s rižom 25 g

Zvečevo Mikado Mliječna Čokolada S Rižom 25 G

0,50 €/kom

Cijena za j.m.: 20,00 €/kg

Svaka Zvečevo Mikado čokolada s rižom nosi vaše ime u sebi, dobri je duh vašeg djetinjstva i djetinjstva vaše djece, dio je vašeg svakodnevnog života, član je vaše obitelji i još uvijek je najbolja!
Radi se od najfinije čokolade, posebnim načinima spravljane za vas, te se prelijeva i obavija ispucanu rižu.
Tajna ove čokolade je u njenoj tradiciji, te u svim ljubiteljima ove čokolade, čiji broj raste iz dana u dan! Mikado čokolada s rižom osigurava i dijetna svojstva, te je čini nutritivno poželjnom i korisnom!


Opis proizvoda

ProizvođačZvečevo prehrambena industrija d.d., Kralja Zvonimira 1, 34000 Požega, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandZvečevo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.261/541
Masti (g)29
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,2
Ugljikohidrati (g)64,5
Bjelančevine (g)5,4
Sol (g)0,2
Kalcij (mg)0,2
Kalcij PU (%)0,025

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.